logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search

We doen het gewoon ZELLUF

Jij kent ze vast ook.

Van die nachten met slechts een paar uur slaap. Je zoon plaste in bed en je dochter werd wakker toen je de boel (“Ssssst, je zusje slaapt!”) stond te verschonen.

Van die ochtenden die al om 5 uur beginnen, omdat je kind, nét op het moment dat je je nog eens om wilt draaien, vrolijk vanuit zijn kamertje roept dat hij moet poepen. Van die dagen dat het voor je gevoel allemaal tegenzit, maar je er toch het beste van wilt maken.

Bijvoorbeeld door samen met de kinderen naar het centrum van Den Bosch te wandelen. Het zonnetje schijnt, de vogeltjes fluiten, dochtertje zit vrolijk in de wagen, zoon vermaakt zich op zijn loopfietsje. Er kan niets meer mis gaan.

Denk je

Totdat het lunchtijd is.
“Papa, ik heb honger, maar er zitten helemaal geen boterhammen in je tas.”
“Nu even niet schat, ik moet eerst even de luier van je zusje verschonen. Kun je mij de billendoekjes even geven?”
“Ehm, papa, er zitten ook geen billendoekjes in je tas!”

Van die middagen dat je, net als de eerste druppels regen uit de lucht vallen, snel een lunchtentje binnengaat met een huilende baby en een dreinende kleuter en je hoopt dat ze een verschoonruimte hebben. Die dan vaak niet meer is dan een onhygiënische, uitklapbare commode in een ruimte waar je je kont nauwelijks kunt keren.

Bah

Of een restaurantje waar je de overige gasten nog nét niet met hun ogen ziet draaien als je binnenkomt met je kinderen. Waar het personeel de melkfles van je dochtertje best even achter de bar wil opwarmen, maar niet weet dat hete melk en een kleine baby geen goede combi zijn. En dat hetzelfde geldt voor een kleuter en een XL-formaat rietje-in-een-glas-appelsap.
“Papa, mijn broek is nat!”
“Ik moet even je zusje de fles geven, ga jij maar even spelen.”
“Maar papa, er is hier geen speelgoed, het is hier gewoon niet leu-heu-heuk!”

Dat soort dagen

We kennen ze als ouder allemaal.
Op een van deze dagen ontstond ons idee voor Tof Koekie. Want hoe fijn zou het zijn als er een plek was in Den Bosch waar je met je kinderen altijd hartstikke welkom bent? Of ze nu honger hebben, willen spelen, of verschoond moeten worden. Waar de commode altijd schoon is en de billendoekjes standaard klaar staan. Net als de koffie en de zelfgebakken koekjes. Waar je kind een speciale, handige beker krijgt om zijn appelsap uit te drinken en je die melkfles zelf kunt opwarmen?

Zo’n plek, waar je als ouder óók lekker kunt eten en je welkom voelt, die misten wij in Den Bosch. En daarom zijn wij die plek nu speciaal aan het maken. Voor jou én je kinderen.

Kom je binnenkort ook langs voor die lekkere koffie met huisgebakken koekje? Voor een vers sapje en een knapperige kindertosti? Oh, en als die sap omver gaat: geen probleem.

Been there, done that

Dat ruimen we zonder mopperen op. En je kind mag daarna mee achter de bar om een nieuw sapje te kiezen.

Helemaal ZELLUF.

Klinkt als een droom? Voor ons wel. Hopelijk straks ook voor jou.

Groeten van Martin

Tof Koekie

Tof Koekie is dé gezinsvriendelijke horecazaak in Den Bosch, waar ouders met jonge kinderen samen kunnen genieten van koekjes, lunch en borrel. En de enige plek waar je onbezorgd uit eten kunt met je kinderen.

Follow:

1 Comment

  • Paulina

    Ik zou weer jonge ouder willen zijn en bij jullie in de zaak willen komen.

    7 februari 2017 at 22:26

Leave a Comment