logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Agenda

Wat staat er allemaal op het programma bij Tof Koekie de komende tijd? Zijn er speciale openings- of sluitingstijden?

CORONA UPDATE
Helaas hebben wij ook onze toffe voordeur moeten sluiten op 15 maart, tot in ieder geval 6 april. Hierdoor komen een aantal geplande activiteiten te vervallen en is het nog onduidelijk wat er in de periode daarna gaat gebeuren. Houd deze pagina of onze Facebookpagina in de gaten voor meer info.

DATUM VOLGT
DE VLECHTCLUB
De allereerste Vlechtclub bij Tof Koekie! Met een knipoog naar The Fight Club:
“Je bent niet je werk. Je bent niet de hoeveelheid geld die op je rekening staat. Je bent niet de auto die je rijdt.”
Maar binnenkort ben je wél een vader (of moeder) die kan vlechten! Kom naar de speciale Beers & Braids Vlechtclub en leer haren vlechten als een baas.
Schrijf jezelf of je partner in via reserveren@tofkoekie.nl of 073-7370420. Deelname kost 25 euro p.p. en is inclusief een 2 uur durende workshop door Mama Doet, 1x koffie/thee en een speciaalbier naar keuze.
Alle info op Facebook

WOENSDAG 15 APRIL, 6 EN 27 MEI
WORKSHOP ‘DE 5 OPVOEDVALKUILEN BIJ PEUTERS EN KLEUTERS’
Terug bij Tof Koekie, met de nieuwe workshop over het herkennen en omgaan met valkuilen bij het opvoeden van peuters en kleuters: Joyce Vlaming van Joyeux Opvoedadvies. Een avond boordevol praktische tips en voorbeelden, die zeer herkenbaar zijn voor elke ouder. Met natuurlijk onze heerlijke koffies, thee en toffe koekies erbij 😉
Kies je datum en schrijf je snel in, want het aantal plaatsen per avond is beperkt. Kijk hier voor alle data en aanmelden: https://www.joyeux.nu/workshops 

Sorry, the comment form is closed at this time.