Corona-informatie

Update: 24 september 2021

Vanaf zaterdag 25 september vervalt de 1,5 meter regel in Nederland. Om een horecazaak te bezoeken is het nodig de QR code uit de Corona Scanner App te laten scannen bij binnenkomst. Met een groen vinkje mag je plaatsnemen. Zonder scannen van een QR code of geen groen vinkje in de app, mag je helaas niet plaatsnemen. 
Op een terras waarbij je niet eerst naar binnen moet, is het niet nodig de QR code te lasten scannen.
In onze binnentuin met terras is het wél nodig de QR code te laten scannen omdat je via de horecazaak langs andere gasten naar achter loopt.
Kom je alleen iets afhalen (bijvoorbeeld een bestelling of je komt gebak kiezen uit de gebaksvitrine) dan is het ook nodig om eerst de QR code te laten scannen. 

Vanaf zaterdag 25 september vragen we elke bezoeker van Tof Koekie die binnen wil zitten of in de achtertuin, of we de QR code in de Corona Scanner App mogen scannen.

We vragen ieders begrip voor deze nieuwe regel en de manier waarop wij hier als horecazaak mee om moeten gaan. We hebben de opstelling van tafels en stoelen niet aangepast, dus je kunt nog steeds 1,5 meter afstand tot elkaar houden. 

Wees lief voor elkaar en ons personeel, dan komt alles goed.