Corona-informatie

Wat tof dat je er weer bent! Goed nieuws: je kunt gewoon langskomen, je hoeft niet vooraf te reserveren, dat doen we aan de deur. Om iedereen een gelijke kans op een plekje te bieden nemen we dan ook geen reserveringen aan tijdens de zomervakantie (t/m 30 austustus). Wil je op het terras zitten? Dan vragen we je eerst te melden bij een van onze medewerkers.

Vanaf 10 augustus gelden er aanvullende regels in de horeca waar we ons aan houden. We rekenen erop dat jij dat ook doet.

  • Als er een tafel vrij is, reserveren we deze direct voor je waarbij we je vragen om naam en telefoonnummer. Dit is nodig voor een eventueel contactonderzoek van de GGD als Corona geconstateerd zou worden bij Tof Koekie. Zo kunnen ze je snel bellen en kun je je laten testen. Het is overigens niet verplicht om deze gegevens achter te laten
  • Als er een tafel vrij is, wijzen we je op de gezondheidscheck, deze staat op een kaartje op tafel (vraag ernaar als er geen ligt). Als je één van de vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, moeten we je verzoeken weer naar huis te gaan.
  • Onveranderd: je mag met maximaal 2 volwassenen die niet op hetzelfde adres wonen aan een tafel zitten. Ben je met meer, dan zitten de derde en vierde persoon aan de volgende tafel op 1,5 meter afstand (indien deze vrij is). Dit geldt ook voor familieleden die niet op hetzelfde adres wonen. Kinderen tot 12 jaar tellen we niet mee, zij mogen gewoon aanschuiven bij de volwassenen.


Let op: het is niet toegestaan om te blijven staan in de zaak (bijvoorbeeld bij een andere tafel met bekenden, waar je op 1,5 meter afstand even een praatje wilt maken). Volgens de RIVM regels hoort iedereen een eigen zitplaats te hebben. 

Als laatste vragen we je gezond verstand te gebruiken, en nog even niet te komen als je verkoudheidsklachten, koorts of problemen met de luchtwegen hebt. 

Dit zijn onze Corona-huisregels:

Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten

Reserveren vooraf is niet mogelijk en niet nodig

Max. 2 personen zitten aan een tafel,
tenzij het gaat om een gezamenlijke huishouding (jullie wonen op 1 adres)

3 of meer personen en geen huishouden?
Dan mogen jullie niet aan dezelfde tafel zitten

Handen graag desinfecteren bij binnenkomst en na toiletbezoek

Geen toegang met verkoudheids- en/of griepklachten

Zo veel mogelijk met PIN of mobiel betalen

Volg de aanwijzingen van ons toffe personeel en geef ze de ruimte om hun werk te doen

Wanneer je je niet houdt aan de 1,5 meter regels, kan de toegang tot
Tof Koekie worden ontzegd (inclusief terras)