Koek op verzoek

Bestellen voor bedrijven

Wil je graag iets origineels bij de koffie serveren, zoals een koekje met je eigen logo erin? Of wil je een collega in het zonnetje zetten met een uitgebreide high tea op het werk? 
Misschien open je een nieuwe zaak en ben je op zoek naar een traktatie voor je klanten?

De afgelopen jaren bakten we al aardig wat verschillende lekkernijen voor diverse bedrijven. Bij de opening van Shoesme in Den Bosch bakten we cupcakes voor de kinderen. Voor Buro Koek in de Verwersstraat in Den Bosch bakten we koekjes met logo voor bij de koffie.
En voor Hotel Julien – eveneens in Den Bosch – bakken we bijna wekelijks onze beroemde worteltaart voor bij de koffie en thee. Ook serveren ze onze ontbijtmuffins bij het ontbijt. Lekker!

Uitstapjes waren de 300+ tasjes met ingrediënten om thuis Tof Koekies te bakken voor de kinderen van Kindcentrum Aan de Oosterplas (en de goed gevulde brievenbuspakketjes voor alle leerkrachten, een week later :)).

Of de workshops die we hebben gegeven in de klas van De Hobbit in Rosmalen, voor kleuters van 4, 5 en 6 jaar, waarbij ze mee mochten helpen met het maken van het beslag voor onze worteltaart. Om vervolgens een wortel-cupcake mee naar huis te mogen nemen!

Kortom; heb je speciale wensen rondom koekjes, gebak, high tea of iets op maat voor jouw bedrijf of school? 
Neem dan snel contact met ons op, we denken graag met je mee!