We hebben een heleboel nieuwtjes. Zoals deze gloednieuwe website! We zijn er trots op, want nu kun je nóg beter zien wat je bij Tof Koekie kunt verwachten. 

Onze naam ‘Café & Cake-away’ zegt het eigenlijk al. We zijn een gezellig (ontbijt- en lunch)café om heerlijk relaxed te zitten, maar je kunt ook allerlei lekkers mee naar huis nemen. Onze nieuwe taartvitrine is dagelijks gevuld met huisgemaakte taart, cakes, koekjes en onze toppers zoals macarons en reuze-bokkenpoten. Ook bakken we regelmatig hartige quiches, heel handig voor thuis als je geen zin hebt om te koken, of als lunchgerecht bij Tof Koekie. 

Met de zomervakantie voor de deur wil je natuurlijk graag op een terrasje in de zon (of juist in de schaduw) zitten. Met ons nieuwe terras aan de zijkant van Tof Koekie kan het nu allebei! De kinderen kunnen lekker spelen op het afgeschermde pleintje terwijl papa en mama genieten van een kopje koffie, gebakje of iets lekkers te lunchen. Probeer ook onze nieuwe zomerthee met citroenmelisse, citroengras en een kleurige Goudsbloem, of één van de nieuwe speciaalbieren van Bird Brewery. Proost!

Kom snel langs en neem een kijkje bij het vernieuwde Tof Koekie. Tot snel!