Nieuws

4 halen, 3 betalen

A.s. zondag 12 september heeft Tof Koekie een kraam tijdens Rosmalen: Uit de Kunst waar je het lekkerste gebak kunt scoren! En 4 halen = 3 betalen, dus sla je slag 😉 (oja, op = op dus wees er snel bij)

Tof Koekie gaat de strijd tegen zwerfafval aan op 18 september

World Cleanup Day 


Op 18 september as. gaat Tof Koekie samen met Bird Brewery de strijd tegen zwerfvuil aan. Tijdens deze World Cleanup Day gaan zij samen met hun gasten de wereld een beetje mooier maken en stropen zij hun mouwen op. Niet alleen mooie woorden, maar actie. Voor iedere volle vuilniszak plant Tof Koekie samen Bird Brewery bovendien ook nog een boom.

1 Vuilniszak = 1 Boom

“Tijdens World Cleanup Day wordt er wereldwijd, in 180 landen, zwerfvuil opgeruimd”, vertelt Martin van Tof Koekie. “Het is een initiatief waar wij helemaal achter staan, omdat het mensen aanzet om samen iets te doen en het bewustzijn creëert.”

Vorig jaar begon Bird Brewery voorzichtig met een opruimactie waarbij twee horecazaken meededen. “Dit jaar zijn er al meer dan 60 zaken die samen de handen in elkaar slaan en gaan helpen op 18 september”, vertelt medeoprichter Ralph van Bemmel van Bird Brewery. “Bovendien is er een extra reden dit jaar: voor iedere volle vuilniszak bij een van de bij ons aangesloten locaties planten wij namelijk ook nog één boom. Dat maakt de wereld schoner én groener. Dus meld je ook aan via onze website bij Tof Koekie!”

Limited edition gebrouwen: Kolibier

Ook de andere oprichter Rik van den Berg van Bird Brewery is enthousiast. “Om de dag extra leuk te maken brouwen wij een limited edition voor deze dag om samen mee te proosten. Wij hebben gekozen voor een Double IPA met de naam Kolibier. Het bier is vernoemd naar de kolibrie: een zeer actieve vogel met lange snavel die de nectar ‘prikt’ uit de bloemen.”

Over Bird Brewery

Als snelgroeiende brouwerij gelooft Bird Brewery dat zij impact kunnen maken op de biermarkt. Dat doen ze natuurlijk met hun prijswinnende bieren, maar ook door bewust om te gaan met de natuur. Dankzij verschillende initiatieven hebben zij intussen ruim 70.000 bomen geplant en meer dan 2,7 miljoen liter drinkwater gedoneerd. 

Help jij mee?

Jij kunt je ook aanmelden bij een van de vele startpunten via https://birdbrewery.com/opruimen//

Openingstijden zomervakantie

In verband met onze zomervakantie gelden er afwijkende openingstijden op de volgende dagen:

Zaterdag 24 t/m donderdag 29 juli is Tof Koekie GESLOTEN
Op vrijdag 30 en zaterdag 31 juli zijn we geopend van 10.00 tot 18.00 uur.
Op zondag 1 augustus zijn we geopend van 12.00 tot 18.00 uur.

Maandag 2 t/m donderdag 5 augustus is Tof Koekie GESLOTEN
Op vrijdag 6 en zaterdag 7 augustus zijn we geopend van 10.00 tot 18.00 uur.
Op zondag 8 augustus zijn we geopend van 12.00 tot 18.00 uur.

Vanaf dinsdag 10 augustus gelden de reguliere openingstijden weer.

Fijne vakantie allemaal!

Personeelstekort in de horeca?

Op 25 juni ontvingen we een heuse filmploeg en redacteuren van de Kamer van Koophandel voor een interview over het personeelstekort in de horeca. Hoe gaat Tof Koekie hier mee om en wat zijn tips voor andere ondernemers?
KvK in gesprek met Martin, kijk het hieronder!

Makelaarskantoor Het Waare Huis steunt de lokale horecaondernemers

Dat Corona van grote invloed is op ieders leven, mag duidelijk zijn. Horecaondernemers hebben het zwaar. Het Waare Huis gevestigd in Rosmalen bedacht een actie om de lokale horeca te helpen.

Iedereen die zijn of haar woning via Het Waare Huis in de verkoop brengt en zijn handtekening zet onder de verkoopopdracht ontvangt een cadeaubon t.w.v. €100,- van zijn of haar favoriete (deelnemende) horecazaak in Rosmalen. 

Met deze actie hoop het makelaarskantoor de lokale horeca een beetje te steunen. Daarbij willen zij u stimuleren om samen met hen het vertrouwen in de toekomst uit te spreken.

Uw woning verkopen

Heeft u verhuisplannen en wilt uw woning verkopen? Neem dan vrijblijvend contact op met Het Waare Huis via 073-523 64 65 of kijk voor meer informatie over deze actie op www.hetwaarehuis.nl.

Verhuisbericht!

Tof Nieuws! Vanaf voorjaar 2021 is dit ons nieuwe uitzicht ❤️

Tof Koekie gaat verhuizen naar de Dorpsstraat in Rosmalen! We hebben een heel tof pand gevonden met een mooi terras op de Driesprong ☀️

Tof Koekie blijft Tof Koekie. Met – zoals jullie gewend zijn – 200% gastvrijheid, de lekkerste vers gezette koffie met een Tof Koekie erbij, volop huisgemaakt gebak (ook op bestelling en to go), ontbijt, lunch en borrel.

We zitten vol ideeën voor de toekomst om het nieuwe Tof Koekie nóg leuker te maken voor het hele gezin. Vanaf januari gaan we flink klussen en natuurlijk blijven we ook gewoon lekker voor je bakken!

Zien we je in 2021?