Nieuws

Makelaarskantoor Het Waare Huis steunt de lokale horecaondernemers

Dat Corona van grote invloed is op ieders leven, mag duidelijk zijn. Horecaondernemers hebben het zwaar. Het Waare Huis gevestigd in Rosmalen bedacht een actie om de lokale horeca te helpen.

Iedereen die zijn of haar woning via Het Waare Huis in de verkoop brengt en zijn handtekening zet onder de verkoopopdracht ontvangt een cadeaubon t.w.v. €100,- van zijn of haar favoriete (deelnemende) horecazaak in Rosmalen. 

Met deze actie hoop het makelaarskantoor de lokale horeca een beetje te steunen. Daarbij willen zij u stimuleren om samen met hen het vertrouwen in de toekomst uit te spreken.

Uw woning verkopen

Heeft u verhuisplannen en wilt uw woning verkopen? Neem dan vrijblijvend contact op met Het Waare Huis via 073-523 64 65 of kijk voor meer informatie over deze actie op www.hetwaarehuis.nl.

Verhuisbericht!

Tof Nieuws! Vanaf voorjaar 2021 is dit ons nieuwe uitzicht ❤️

Tof Koekie gaat verhuizen naar de Dorpsstraat in Rosmalen! We hebben een heel tof pand gevonden met een mooi terras op de Driesprong ☀️

Tof Koekie blijft Tof Koekie. Met – zoals jullie gewend zijn – 200% gastvrijheid, de lekkerste vers gezette koffie met een Tof Koekie erbij, volop huisgemaakt gebak (ook op bestelling en to go), ontbijt, lunch en borrel.

We zitten vol ideeën voor de toekomst om het nieuwe Tof Koekie nóg leuker te maken voor het hele gezin. Vanaf januari gaan we flink klussen en natuurlijk blijven we ook gewoon lekker voor je bakken!

Zien we je in 2021?

De laatste dagen…

Donderdag 10 december zijn we gesloten. Vrijdag en zaterdag zijn we er vanaf 10 uur, tot in ieder geval 15 uur ’s middags. Op zondag zijn we er nog 1x met de lekkerste koffie en huisgemaakt gebak, vanaf 12 uur open!

Daarna hebben we een korte break tot na de kerstvakantie. In die periode kun je geen gebak bestellen. Ná de kerstvakantie is dit weer mogelijk en komen we het bij je thuis afleveren in Den Bosch en omgeving. Meer info over de mogelijkheden, bezorgdagen e.d. lees je snel op deze website en onze socials.

Binnenkort hebben we groot nieuws over de toekomst van Tof Koekie in 2021 dus blijf ons volgen!

Zondag rustdag

Op zondag 15 november zijn we vanwege de slechte weersverwachting een dagje gesloten.

Heb je je Sinterklaasgebak al besteld? Dat kan via ons bestelformulier. Wat dacht je van een Sinterworteltaartje, een Sintercupcake voor de kids of een Sintertartelette (eenpersoonstaartje met mandarijncrème)?

Tof Koekie bakt doorrrr

Vandaag is bekend gemaakt dat alle horeca vanaf 15 oktober voor 4 weken gesloten wordt.

Zoals we ook in het voorjaar deden, gaan we niet bij de pakken neerzitten en bakken we er vrolijk op los! Met ons nieuwe bestelformulier bestel je nu heel gemakkelijk lekkere taart, (vegan) gebak of koekjes voor thuis! We blijven open voor afhalen van bestellingen en to go koffie en gebak, dus zorg goed voor jezelf en bestel wat lekkers.

Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor actuele informatie over openingstijden. We gaan ook weer bezorgen, daarover later meer nieuws!