Nieuws

Wij gaan stoppen 🙁

Daarom stoppen wij na 6 jaar in het voorjaar met Tof Koekie. Tot die tijd zijn we er nog voor koffie, het lekkerste huisgemaakte gebak, lunch, borrels en feestjes!!

Houd onze social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws.

Uit eten met je kids!

Vanaf donderdag 3 maart kun je weer Uit Eten Met Je Kids bij Tof Koekie! We hebben ons team uitgebreid met een echte Tof Kokkie die naast de avondkaart, ook de lunchkaart gaat vernieuwen.

Zo werken we aan diversiteit in ons aanbod, kwaliteit van de gerechten en is er meer aandacht voor vega(n) en gezond eten. Ook maken we tijd vrij om nog meer gebak te maken, en ons aanbod van High Teas en in de lente en zomer onze High Picknicks uit te breiden. Win win win win dus!

Reserveer snel een tafeltje voor Uit Eten Met Je Kids (wat ook zonder kids mag trouwens) op donderdag-, vrijdag- of zaterdagavond van 16.30 tot 20.00 uur.

Openingstijden kerstvakantie

De kerstvakantie begint dit jaar een week eerder, op vrijdagmiddag 17 december. We verwachten in die extra week meer toffe gasten dus beschouwen deze week als vakantieweek. 
Tijdens de schoolvakanties nemen we géén reserveringen aan (wel bestellingen voor gebak, zie ons bestelformulier). Vanwege de coronamaatregelen, waaronder de 1,5 meter afstandregel tussen gasten die niet tot hetzelfde huishouden behoren, hebben we minder tafels dan gebruikelijk. We willen iedereen dezelfde kans op een plekje bieden, dus kom gezellig langs zonder reserveren. 

Openingstijden

We zijn geopend volgens onze reguliere openingstijden (zie helemaal onderaan de website), met uitzondering van de volgende dagen:

  • woensdag 22 december: open van 9.30 tot 14.00 uur
  • vrijdag 24 december t/m maandag 27 december: GESLOTEN
  • vrijdag 31 december: open van 9.30 tot 15.00 uur
  • zaterdag 1 januari: GESLOTEN