Nieuws

Uit eten met je kids!

Vanaf donderdag 3 maart kun je weer Uit Eten Met Je Kids bij Tof Koekie! We hebben ons team uitgebreid met een echte Tof Kokkie die naast de avondkaart, ook de lunchkaart gaat vernieuwen.

Zo werken we aan diversiteit in ons aanbod, kwaliteit van de gerechten en is er meer aandacht voor vega(n) en gezond eten. Ook maken we tijd vrij om nog meer gebak te maken, en ons aanbod van High Teas en in de lente en zomer onze High Picknicks uit te breiden. Win win win win dus!

Reserveer snel een tafeltje voor Uit Eten Met Je Kids (wat ook zonder kids mag trouwens) op donderdag-, vrijdag- of zaterdagavond van 16.30 tot 20.00 uur.

Openingstijden kerstvakantie

De kerstvakantie begint dit jaar een week eerder, op vrijdagmiddag 17 december. We verwachten in die extra week meer toffe gasten dus beschouwen deze week als vakantieweek. 
Tijdens de schoolvakanties nemen we géén reserveringen aan (wel bestellingen voor gebak, zie ons bestelformulier). Vanwege de coronamaatregelen, waaronder de 1,5 meter afstandregel tussen gasten die niet tot hetzelfde huishouden behoren, hebben we minder tafels dan gebruikelijk. We willen iedereen dezelfde kans op een plekje bieden, dus kom gezellig langs zonder reserveren. 

Openingstijden

We zijn geopend volgens onze reguliere openingstijden (zie helemaal onderaan de website), met uitzondering van de volgende dagen:

  • woensdag 22 december: open van 9.30 tot 14.00 uur
  • vrijdag 24 december t/m maandag 27 december: GESLOTEN
  • vrijdag 31 december: open van 9.30 tot 15.00 uur
  • zaterdag 1 januari: GESLOTEN

 

4 halen, 3 betalen

A.s. zondag 12 september heeft Tof Koekie een kraam tijdens Rosmalen: Uit de Kunst waar je het lekkerste gebak kunt scoren! En 4 halen = 3 betalen, dus sla je slag 😉 (oja, op = op dus wees er snel bij)

Tof Koekie gaat de strijd tegen zwerfafval aan op 18 september

World Cleanup Day 


Op 18 september as. gaat Tof Koekie samen met Bird Brewery de strijd tegen zwerfvuil aan. Tijdens deze World Cleanup Day gaan zij samen met hun gasten de wereld een beetje mooier maken en stropen zij hun mouwen op. Niet alleen mooie woorden, maar actie. Voor iedere volle vuilniszak plant Tof Koekie samen Bird Brewery bovendien ook nog een boom.

1 Vuilniszak = 1 Boom

“Tijdens World Cleanup Day wordt er wereldwijd, in 180 landen, zwerfvuil opgeruimd”, vertelt Martin van Tof Koekie. “Het is een initiatief waar wij helemaal achter staan, omdat het mensen aanzet om samen iets te doen en het bewustzijn creëert.”

Vorig jaar begon Bird Brewery voorzichtig met een opruimactie waarbij twee horecazaken meededen. “Dit jaar zijn er al meer dan 60 zaken die samen de handen in elkaar slaan en gaan helpen op 18 september”, vertelt medeoprichter Ralph van Bemmel van Bird Brewery. “Bovendien is er een extra reden dit jaar: voor iedere volle vuilniszak bij een van de bij ons aangesloten locaties planten wij namelijk ook nog één boom. Dat maakt de wereld schoner én groener. Dus meld je ook aan via onze website bij Tof Koekie!”

Limited edition gebrouwen: Kolibier

Ook de andere oprichter Rik van den Berg van Bird Brewery is enthousiast. “Om de dag extra leuk te maken brouwen wij een limited edition voor deze dag om samen mee te proosten. Wij hebben gekozen voor een Double IPA met de naam Kolibier. Het bier is vernoemd naar de kolibrie: een zeer actieve vogel met lange snavel die de nectar ‘prikt’ uit de bloemen.”

Over Bird Brewery

Als snelgroeiende brouwerij gelooft Bird Brewery dat zij impact kunnen maken op de biermarkt. Dat doen ze natuurlijk met hun prijswinnende bieren, maar ook door bewust om te gaan met de natuur. Dankzij verschillende initiatieven hebben zij intussen ruim 70.000 bomen geplant en meer dan 2,7 miljoen liter drinkwater gedoneerd. 

Help jij mee?

Jij kunt je ook aanmelden bij een van de vele startpunten via https://birdbrewery.com/opruimen//