Nieuws

Tropenrooster!

Vanwege de hoge temperaturen, sluit Tof Koekie op dinsdag 11, woensdag 12 en donderdag 13 augustus een uurtje eerder. We zijn dan tot (max.) 16.00 uur geopend.

Stay cool!

Zomervakantie bij Tof Koekie

In de periode van maandag 27 juli t/m maandag 10 augustus is Tof Koekie geopend op vrijdag, zaterdag en zondag.

De andere dagen genieten we van een paar vakantiedagen.

Online bestellen is in deze periode niet mogelijk. Dit kan tot vrijdag 24 juli, met de laatste ophaaldag op zaterdag 25 juli.

Fijne vakantie allemaal!

Heleboel nieuwtjes

We hebben een heleboel nieuwtjes. Zoals deze gloednieuwe website! We zijn er trots op, want nu kun je nóg beter zien wat je bij Tof Koekie kunt verwachten. 

Onze naam ‘Café & Cake-away’ zegt het eigenlijk al. We zijn een gezellig (ontbijt- en lunch)café om heerlijk relaxed te zitten, maar je kunt ook allerlei lekkers mee naar huis nemen. Onze nieuwe taartvitrine is dagelijks gevuld met huisgemaakte taart, cakes, koekjes en onze toppers zoals macarons en reuze-bokkenpoten. Ook bakken we regelmatig hartige quiches, heel handig voor thuis als je geen zin hebt om te koken, of als lunchgerecht bij Tof Koekie. 

Met de zomervakantie voor de deur wil je natuurlijk graag op een terrasje in de zon (of juist in de schaduw) zitten. Met ons nieuwe terras aan de zijkant van Tof Koekie kan het nu allebei! De kinderen kunnen lekker spelen op het afgeschermde pleintje terwijl papa en mama genieten van een kopje koffie, gebakje of iets lekkers te lunchen. Probeer ook onze nieuwe zomerthee met citroenmelisse, citroengras en een kleurige Goudsbloem, of één van de nieuwe speciaalbieren van Bird Brewery. Proost!

Kom snel langs en neem een kijkje bij het vernieuwde Tof Koekie. Tot snel!