Over ons

Wij zijn Martin en Marlene. We zijn al de helft van ons leven een ‘setje’ en sinds enkele jaren vormen we een gezin van vier. Onze kinderen Rik en Ella zijn misschien nog wel trotser op Tof Koekie dan wijzelf.

Naast ons werk in de reisbranche en HR hebben we altijd veel gereisd. Tijdens deze reizen werden we vaak aangenaam verrast door de vriendelijkheid van de plaatselijke bevolking.  Die vanzelfsprekende gastvrijheid misten we in ons eigen kikkerlandje. Daarom besloten we in 2016 om onze droom werkelijkheid te laten worden. We openden onze eigen gastvrije horecazaak: Tof Koekie.

De naam Tof Koekie is afgeleid van het Engelstalige tough cookie, een term die we tijdens onze rondreis door Australië regelmatig hoorden. Als je een tough cookie bent, ben je een doorzetter, iemand die volhoudt. Daar herkennen wij ons in, ook in de ‘corona-tijd’. Ons prachtige pandje in Den Bosch bood te weinig ruimte om door te kunnen groeien, dus besloten we een nieuwe plek te zoeken. Met meer ruimte voor de gasten en onszelf en vooral veel buitenruimte. Die plek hebben we gevonden en vanaf voorjaar 2021 is Tof Koekie gevestigd op de Driesprong in Rosmalen!

Samen met onze toffe medewerkers zorgen wij er dagelijks voor dat jij je thuis voelt bij Tof Koekie. En natuurlijk kun je al ons lekkers ook weer gewoon mee naar huis nemen!

groetjes Martin en Marlene