Over ons

Wij zijn Martin en Marlene. We zijn al de helft van ons leven een ‘setje’ en sinds enkele jaren vormen we een gezin van vier. Onze kinderen Rik en Ella zijn misschien nog wel trotser op Tof Koekie dan wijzelf.

Naast ons werk in de reisbranche en HR hebben we altijd veel gereisd. Tijdens deze reizen werden we vaak aangenaam verrast door de vriendelijkheid van de plaatselijke bevolking.  Die vanzelfsprekende gastvrijheid misten we in ons eigen kikkerlandje. Daarom besloten we drie jaar geleden om onze droom werkelijkheid te laten worden. We openden onze eigen gastvrije horecazaak: Tof Koekie.

De naam Tof Koekie is afgeleid van het Engelstalige tough cookie, een term die we tijdens onze rondreis door Australië regelmatig hoorden. Als je een tough cookie bent, ben je een doorzetter, iemand die volhoudt. Daar herkennen wij ons in.

Samen met onze toffe medewerkers zorgen wij er dagelijks voor dat jij je thuis voelt in onze knusse zaak. Natuurlijk kun je al ons lekkers ook gewoon mee naar huis nemen.

groetjes Martin en Marlene