logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-content/plugins/eltd-instagram-feed/lib/eltd-instagram-api.php on line 245
Search

Ben jij onze nieuwe tough cookie?

Wij zijn per direct op zoek naar parttime horecamedewerkers voor één (of meer) van de volgende dagen: woensdag, zaterdag en/of zondag. Werktijden zijn over het algemeen van 10.00 tot 15.00 uur, andere tijden altijd in overleg. Daarnaast ben je tijdens schoolvakanties bij voorkeur ook doordeweeks flexibel inzetbaar (ook dit uiteraard in overleg). We zoeken iemand die stressbestendig en gastvrij is, zelf het werk ‘ziet’ en initiatief toont. Ervaring is fijn, maar niet noodzakelijk als je bereid bent om snel te leren. Omdat Tof Koekie ook de lekkerste wijn en speciaalbieren schenkt, moet je minimaal 16 jaar zijn om bij ons te mogen werken.

Reageer snel en neem deel aan onze koffiecursus!

Ben je ook bereid om snel te beginnen? Dan belonen wij dat met een professionele koffiecursus! Binnenkort gaan we met ons nieuwe team langs bij barista Stefan Sampietro, die in Den Bosch zijn eigen koffiebranderij heeft (waar ook de heerlijke koffiebonen van Tof Koekie worden gebrand). Bij Stefan Sampietro leer je de basistechnieken voor het maken van een écht goede espresso en nemen we je mee in de wondere wereld van de latte art (het opschuimen van melk en het schenken van figuren).  

Over Tof Koekie

Werken bij Tof Koekie betekent: werken in een tof team met leuke collega’s en gezellige gasten, met fijne werktijden. Je krijgt veel vrijheid om initiatief te nemen en je werk nóg leuker en beter te maken. Sowieso drink je bij ons de lekkerste koffie van Den Bosch 😊.

Tof Koekie is een ontbijt-, lunch-, en borrelbar in het centrum van Den Bosch, waar ouders met jonge kinderen bijzonder welkom zijn. Bij Tof Koekie is alles afgestemd op gezinnen, maar dan wel op zo’n manier dat iederéén het naar z’n zin heeft. Terwijl de volwassenen genieten van gezonde en verse gerechten, goede koffie, thee, wijn, speciaalbier en een borrelplankje, kunnen de kinderen spelen in de speelhoek of tekeningen maken op onze krijtmuur.

Werken bij Tof Koekie betekent: prettige werktijden, gezellige gasten en een klein, tof team met leuke collega’s. Je krijgt veel vrijheid om initiatief te nemen en je werk nóg leuker en beter te maken. Salaris is conform de Horeca CAO afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Kijk voor meer informatie op www.tofkoekie.nl

Hoe ziet een werkdag bij Tof Koekie eruit?

Tof Koekie is een ontbijt-, lunch-, en borrelbar in het centrum van Den Bosch, waar ouders met jonge kinderen bijzonder welkom zijn. Bij Tof Koekie is alles afgestemd op gezinnen, maar dan wel op zo’n manier dat iederéén het naar z’n zin heeft. Terwijl de volwassenen genieten van gezonde en verse gerechten, goede wijn, speciaalbier of een borrelplankje, kunnen de kinderen spelen in de speelhoek of tekeningen maken op onze krijtmuur. Kijk voor meer informatie op www.tofkoekie.nl

De ochtend begin je met een heerlijke (zelfgemaakte) cappuccino. Je oefent meteen even het schenken van een figuurtje. De eerste vaste gasten komen al vroeg binnengewandeld. De vierjarige Sofie is er ook weer bij, die wil wel graag meehelpen met het klaarmaken van haar eigen fruitsapje. Samen met Sofie neem je daar even alle tijd voor.

Dan stroomt de zaak ineens vol en zijn alle tafeltjes bezet. Deze ochtend heeft iedereen zin in wentelteefjes en roerei, dus dat wordt even doorpakken (en door bakken) achter onze kleine bar. Bij tafel 7 valt intussen een glas melk om, maar doordat jij dat direct in de gaten hebt, kun je het tussendoor snel even opdweilen.

Ineens is de lunchtijd al aangebroken en maak je alweer het eerste lunchgerecht van die dag klaar: een broodje met de tonijnsalade die je ’s ochtends (na die lekkere cappuccino) zelf vers hebt bereid. Je ziet dat je collega in de bediening bezig is met een betaling, en daarom breng je het broodje zelf even naar de gasten op het terras. Op de terugweg vraag je aan tafel 2 of de soep smaakt, stap je over een kindje heen dat in het gangpad zit te krijten, neem je bij tafel 5 nog een extra bestelling op, ruim je wat lege kopjes af en leg je snel een speelgoedautootje terug in de speelbox. Je legt de bestelde kindertosti van tafel 5 in het apparaat en omdat er nu even geen andere bonnen hangen, check je nog even snel de wc’s. Gelukkig maar, want in één van de toiletten is het wc-papier op. Na deze plaspauze is de tosti klaar en wordt het weer wat rustiger. Je helpt nog even mee met het opruimen achter de bar en het afspoelen van de vaat. Moe maar voldaan sluit je je dienst af en heb je nog genoeg vrije tijd over om iets anders leuks te gaan doen.

Klinkt dit als iets waar jij je hand niet voor omdraait? Dan kun jij onze nieuwe tough cookie worden!

Mail je motivatie en CV of loop even persoonlijk bij ons binnen. Heb je nog vragen, dan kun je ook eerst even bellen of appen met Martin: 06-20158831.

Sorry, the comment form is closed at this time.