logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search

Wil jij parttime aan het werk in de horeca, waar je vooral overdag werkt op zaterdag en/of zondag? Ben jij de aanpakker die de lunch bereidt, werkt in de bediening en helpt met schoonmaken aan het eind van de dag?

Dan kun je onze nieuwe tough cookie worden!

Wij zijn vanaf 20 augustus op zoek naar één of meerdere parttime horecamedewerkers voor een dag in het weekend. Daarnaast ben je bij voorkeur ook doordeweeks flexibel inzetbaar tijdens de schoolvakanties, altijd in overleg natuurlijk. We zoeken iemand die stressbestendig en gastvriendelijk is, werk ‘ziet’ en initiatief toont.

Wat breng je mee?

De gasten in Tof Koekie zijn voornamelijk (groot)ouders met (klein)kinderen en dat vind jij een leuke doelgroep. Je weet hoe je moet werken met verse producten en hoe je de mooiste cappuccino’s en lattes maakt, of je bent bereid dit snel te leren. Bij Tof Koekie maken en bakken we alles zelf, van ontbijt en lunch tot koekjes en bananenbrood. Van borrelhapjes tot gevulde soesjes. Kun jij zelf bakken? Dan heb je bij ons een streepje voor.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Tof Koekie betekent: werken in een tof team met leuke collega’s en gezellige gasten, met fijne werktijden. Je krijgt veel vrijheid om initiatief te nemen en je werk nóg leuker en beter te maken. Sowieso drink je bij ons de lekkerste koffie van Den Bosch 😊.

Salaris is conform de Horeca CAO afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Over Tof Koekie

Tof Koekie is een ontbijt-, lunch-, en borrelbar in het centrum van Den Bosch, waar ouders met jonge kinderen bijzonder welkom zijn. Bij Tof Koekie is alles afgestemd op gezinnen, maar dan wel op zo’n manier dat iederéén het naar z’n zin heeft. Terwijl de volwassenen genieten van gezonde en verse gerechten, goede wijn, speciaalbier of een borrelplankje, kunnen de kinderen spelen in de speelhoek of tekeningen maken op onze krijtmuur. Kijk voor meer informatie op www.tofkoekie.nl

Solliciteren?

Zie je het helemaal zitten om bij ons te komen werken, mail ons dan snel je motivatie en CV. Heb je nog vragen, dan kun je Martin ook eerst even bellen of appen op 06-20158831. Van 2 t/m 19 augustus is Tof Koekie gesloten i.v.m. onze vakantie, maar we zullen e-mails en appjes z.s.m. beantwoorden in deze periode.

Sorry, the comment form is closed at this time.