logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search

Wijn- en ranjaproeverij bij Tof Koekie!

Zondag 15 oktober organiseert Tof Koekie in samenwerking met de Bossche Wijndivas de allereerste wijn- én ranjaproeverij van Nederland (misschien zelfs van de wereld).

Vind je het ontzettend gezellig om met je partner of een stel vrienden te genieten van bijzondere wijnen, maar heb je geen zin om (weer) een oppas te regelen voor de kinderen? Neem ze dan gewoon gezellig mee! Terwijl jullie genieten van maar liefst zeven verschillende kwaliteitswijnen uit Frankrijk, Spanje en Italië, spelen je kinderen in onze speelhoek of babybox en maken ze de mooiste tekeningen op de grote krijtwand. De Wijndivas – Heskia en Kim – vertellen je graag de verhalen achter de wijnen, die ze zelf selecteren en ophalen in het land van herkomst.

Ranjaproeverij?

Van al dat spelen krijgen de kinderen dorst, dus speciaal voor hen hebben we een heuse ranjaproeverij: onbeperkt proeven van 3 verschillende ranja’s, die ze (met een beetje hulp misschien) zelf mogen tappen. Daarbij vertellen wij van Tof Koekie graag de verhalen achter de ranja, die we zelf selecteren en elke dag weer klaarzetten voor onze kleinste gasten ;-).

“Wijn gaat om genieten op het juiste moment met de juiste mensen.”

Op deze speciale zondagmiddag willen we jullie laten zien dat Tof Koekie méér is dan genieten van koffie, thee en taart. Zelf zijn we ontzettende wijnliefhebbers en dat gevoel delen we graag met onze gasten. En natuurlijk serveren we lekkere, bijpassende borrelplanken – voor zowel de ouders als de kinderen. (Wist je dat vlierbloesemranja uitzonderlijk goed tot zijn recht komt in combinatie met een stukje jonge kaas?)

Wie, wat, waar?

 • De wijn- en ranjaproeverij vindt natuurlijk plaats tijdens borreltijd: van 16.00 tot 18.00 uur.
 • De proeverij kost € 15,- per volwassene en € 5,- per kind (vanaf 2 jaar). Wat je daarvoor krijgt?
  • 7 proefglazen wijn, samengesteld door de Wijndivas
  • Achtergrondinformatie over alle wijnen, persoonlijk verteld door Heskia en Kim
  • Per gereserveerde tafel een smakelijke borrelplank met kazen en worsten die passen bij de wijnen, aangevuld met brood en dips uit de keuken van Tof Koekie
  • Voor kinderen een aparte borrelplank met jonge kaas en 2 verschillende zachte worsten, fruit en brood
 • Je mag natuurlijk ook zonder kinderen komen proeven!
 • We starten echt om 16.00 uur, dus zorg dat je op tijd bent.
 • Er is plaats voor 25 volwassenen en een heleboel kinderen. De proeverij gaat door vanaf 15 volwassenen.
 • Alle wijn is te koop op de website van de Wijndivas.

Houd je niet van wijn of wil je op deze zondag alleen langskomen voor lunch, koffie en taart? Dat kan gewoon tussen 11.00 en 15.00 uur.


Krijg je al dorst?

Om zeker te zijn van een tafel, is het nodig om te reserveren. Dat kan door een e-mail te sturen naar reserveren@tofkoekie.nl onder vermelding van ‘wijn- en ranjaproeverij’, het aantal volwassenen en aantal kinderen. En graag je naam en contactgegevens.

Er is plaats voor 25 volwassenen en een heleboel kinderen. De proeverij gaat door vanaf 15 volwassenen. Je ontvangt uiterlijk 8 oktober bericht van ons of de proeverij doorgaat.

Sorry, the comment form is closed at this time.