logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search

DE WINNAAR VAN ONDERSTAANDE ACTIE IS MARIELLE TAK-KOUDIJS, GEFELICITEERD!

Wat? Heb je niet gewonnen?

Niet getreurd, ook jij kunt ervoor zorgen dat jouw gezin eens in z’n geheel op de gevoelige plaat komt! Boek in juli of augustus een familiereportage mét toffe picknick en profiteer van een mooie korting.

De prijs van een familiereportage door Inge van den Broek Fotografie van ca. 1 – 1,5 uur voor 4 personen kost je 150 euro. Een Toffe Picknick van Tof Koekie kost 17,50 per volwassene en 10 euro per kind.

Boek deze unieke combinatie nu voor maar 175 euro! 

Boeken in juli of augustus, de reportage vindt (in overleg) plaats voor het einde van het jaar. Bij droog weer kan het namelijk ook een herfst- of winterpicknick worden!

Neem voor het boeken of aanvragen van een reportage contact op met Inge van den Broek via
info@ingevandenbroek.nl
+31 (0)6 10181345

 

* WIN een familiereportage mét uitgebreide picknick *

Ken je dat? Van je eerste kind heb je tig duizend foto’s (gemaakt met die dure camera) en zelfs een paar fotoboeken. Van kind nummer 2 maak je vooral heel veel foto’s met je telefoon en vergeet je helemaal om er een mooi boek van te maken. En ineens is ze alweer 2….

Omdat wij dit begrijpen als geen ander, hebben we een TOFFE WINACTIE! Deze zomer maakt Inge van de Broek Fotografie een fijne familiereportage terwijl je geniet van een Toffe Picknick.

WAT MOET JE DOEN?

Like de Facebookpagina’s van Tof Koekie en Inge van den Broek Fotografie. Reageer tussen 26 juni en 5 juli onder het Facebookbericht op de Tof Koekie pagina en laat ons weten waarom jij deze geweldige prijs wilt winnen. Op 6 juli maken we de winnaar bekend en maken we een afspraak om de reportage en picknick in te plannen. Deze vindt plaats in juli of augustus.

VOORWAARDEN

  • De shoot en picknick vinden plaats in Den Bosch in juli of augustus 2018
  • Inge van den Broek Fotografie en Tof Koekie mogen de foto’s (uiteraard in overleg) gebruiken voor hun eigen marketing doeleinden
  • Je krijgt 5 digitale foto’s in originele, hoge resolutie
  • Meer foto’s kunnen altijd worden bijbesteld à 10,- per foto
  • Uiteraard kunnen we ook fotoafdrukken of een fotoboek van de reportage voor je maken. Prijzen zijn in overleg met Inge van de Broek Fotografie

Sorry, the comment form is closed at this time.